Meie populaarseim toode pikendatav söögilaud Merbi uues mõõdus!

Pikendatav söögilaud Merbi on olnud aastaid meie klientide lemmik! Nüüd saame seda toodet pakkuda uues mõõdus -> läbimõõt 110 cm (+40 cm) kõrgus 75 cm.

Söögilaud koos hästi sobivate toolidega on iga kodu süda, muutes sinu köögi hubaseks ruumiks. Söögilaua ostmine peab olema läbimõeldud otsus, sest tammepuidust mööbel kestab pikka aega. Söögilaua valikul arvestage hoolikalt ruumi mõõtmetega. Söögilaud Merbi eeliseks on selle pikendamise võimalus. Suletuna on laud mõõtudega 110x110 cm, pikendatava plaadiga aga 150x110 cm. Lauaplaat on pikast lamellist - see tähendab, et ei ole kasutatud sõrmjätku. Laua pikendusplaat käib erakordselt kergesti lauaplaadi alla hoiule. Laua pikendamiseks on toote juures kasutusel kvaliteetne metallist mehhanism. Laua erilise disainiga jalad on tõeliselt pilkupüüdvad, pakkudes silmapaistvat elegantsi ja stabiilsust. 

Leia toode meie lehelt: https://ecofurniture.ee/products/pikendatav-soogilaud-merbi-110-150x110-9599 Toode on kohe laos olemas - teie juurde saadame selle 3-5 tööpäevaga. Tellimustele alates 250€ on transport kogu Eestis tasuta.

Toode on viimistletud BIO terra õliga, mis on mõeldud toiduga kokkupuutuvate puitpindade kaitsmiseks. Õli toob esile puidu ilu, andes talle kerge siidise läike ning takistab puidu lõhenemist. Õli on sertifitseeritud vastavalt LFGB (Food and Feed Act) ja EL direktiivile nr. 1935/2004. Nb! Õlitatud söögilaud vajab rohkem hooldamist kui lakitud pind! Palun tutvu õlitatud pindade hooldusjuhendiga siin:

Vaata õlitatud tammepuidust pindade hooldusjuhendit siit

Vaata ka tammepuidust mööbli hoolduskomplekti siit

Vaata ka pikendatav söögilaud Merbi 120-160x120 9767 siit

Küsi lisainfot

 

Jäta kommentaar

Vaatame kommentaari enne avalikustamist üle.