Uus toode! TV alus Hamilton, seinale kinnitatav

Seinale kinnitatav TV kapp Hamilton on kaasaegne ning praktiline mööbliese, mis pakub vajalikku hoiuruumi ning mida iseloomustab suhteliselt madal kõrgus - 30 cm. Elegantse ning kaasaegse disainiga tammepuidust TV alus on sobilik kaasaegsesse interjööri, kus on hinnas minimalistlikud lahendused ja jooned. TV kapil on kolm allapoole avanevat ust.

Miks on seinale kinnitatav TV alus hea valik? Peamiseks põhjuseks on, et see teeb koristamise lihtsamaks! Kui kodus on robottolmuimeja, siis see pääseb hästi kapi alla, et puhastada tolmu. TV kapi alust põranda osa on lihtne puhastada, sest põranda pesemisel või tolmu imemisel ei ole vaja kappi liigutada. Teiseks põhjuseks, miks seinale paigutatavat toodet eelistada on disain. Seinale kinnitatav mööbel muudab ruumi näiliselt suuremaks. Kui ruumis on liiga palju mööblit, võib see muuta kogu toa väiksemaks. 

Televiisori alused tuleb valida mõõtudele vastavalt. Arvesta sellega kui suur on sinu televiisor ning kui palju on elutoas ruumi. Klassikalise disainiga TV kapil Hamilton on kolm ust, kuhu saad paigutada erinevaid tehnikaseadmeid või muid eluks vajalikke asju.

Toote mõõdud: laius 160 cm, sügavus 30 cm, kõrgus 30 cm. TV kapi pealispind ja esitükid on tammest (pikk lamell). Toode on viimistletud õliga. Seinale riputamiseks on kinnitused küljes. Vali seinatüübile sobilikud tüüblid ja kruvid.

Leia toode meie lehelt: https://ecofurniture.ee/products/tv-alus-hamilton-seinale-kinnitatav-17537 Toode on kohe laos olemas - teie juurde saadame selle 3-5 tööpäevaga. Tellimustele alates 250€ on transport kogu Eestis tasuta.

  • Toode on viimistletud BIO terra õliga, mis toob esile puidu ilu, andes talle kerge siidise läike ning takistab puidu lõhenemist. Õli on sertifitseeritud vastavalt LFGB (Food and Feed Act) ja EL direktiivile nr. 1935/2004. Nb! Õlitatud toode vajab rohkem hooldamist kui lakitud pind! Palun tutvu õlitatud pindade hooldusjuhendiga siin:
  • Vaata õlitatud tammepuidust pindade hooldusjuhendit siit

    Vaata ka tammepuidust mööbli hoolduskomplekti siit

    Küsi lisainfot

  • Jäta kommentaar

    Vaatame kommentaari enne avalikustamist üle.